Sustaini

Over ons

We willen ons graag voorstellen aan u, omdat wij heilig geloven in onze ‘why’. Wij zijn Sustaini, een jong innovatief bedrijf op het gebied van verduurzaming. Zoals u wellicht eerder heeft gelezen is onze missie het tastbaar verduurzamen van zowel de Nederlandse bedrijven als particulieren markt, door middel van systematische en bouwkundige oplossingen.

De reden dat we dit willen doen is omdat er vaak zweverig wordt gesproken over de term duurzaamheid. Utopieën en filosofieën die op de korte of lange termijn niet realistisch en haalbaar zijn. Hedendaags zien wij dat er verkeerde beslissingen worden gemaakt door politieke en commerciële organisaties die invloed hebben op de generaties na ons. Deze generaties worden namelijk opgezadeld met een aangetast wereldmilieu. Deze enorme verantwoordelijkheid rust op onze schouders. Als jonge mensen willen wij hier verandering in brengen en dat willen wij meetbaar realiseren.

Wij willen bijdragen aan een beter milieu door middel van onze oplossingen en tegelijkertijd onze klanten te helpen om op een slimme en duurzame manier eerlijk geld te verdienen. Doe mee met ons, investeer in uzelf en in uw woning/bedrijfspand en help ons een betere toekomst te realiseren voor de generaties na ons.

25 jaar vermogensgarantie

Over de tijd wekken je panelen minstens 85% van hun initiële vermogen op. Een minimale afname van je rendement.

95% klanttevredenheid

Samen met onze klanten werken we aan een duurzame toekomst. We zijn trots op een hoge klanttevredenheid.

Flexibele financiering

Direct betalen of via een lening? Bekijk welke betaaloplossing het beste bij je past. Zo kun je altijd investeren in zonne-energie.

Neem contact met ons op!

Als u vragen heeft over onze website, stuur dan een e-mail naar info@sustaini.nl, vul het formulier in of neem telefonisch contact op.